Nahrávám...
CZ EN     $

Informace o zpracování osobních údajů


Ochrana osobních údajů zákazníků www.sperkove-kameny.cz (GDPR)

Vážení,
tímto Vám poskytujeme informace o tom, že zpracováváme Vaše osobní údaje. Osobní údaje získáváme a zpracováváme jen v nezbytném rozsahu proto, abychom Vám mohli poskytovat a nabízet kvalitní zboží a služby. Při jejich zpracování dodržujeme zejména standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), dále jen "Nařízení". Níže uvádíme podstatné informace, které mohou být pro Vás důležité.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 20.2.2019.  Pavla Čepelíková 

  1. Správcem Vašich osobních údajů je Pavla Čepelíková se sídlem Sedlecko 25, 338 24  Bušovice, IČ: 63932989. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás obrátit na email: info@sperkove-kameny.cz.
  2. Zpracováváme zejména tyto Vaše osobní údaje: jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon, fakturační adresu, dodací adresu, lokační údaje, síťový identifikátor a vstupní heslo. Dále zpracováváme údaje o Vašich objednávkách, včetně čísla platebního účtu a případných informací o reklamacie.
  3. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi Vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
  4. Veškeré osobní údaje zpracováváme za účelem: plnění zákonných povinností, vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem, zasílání pouze našich obchodních sdělení a našich marketingových aktivit pokud jste tato zasílání odsouhlasili. 
  5. Jestliže jste nám udělili výslovný souhlas se zasíláním obchodních sdělení, můžete ho kdykoliv odvolat. Odvolání lze provést kdykoliv jakýmkoliv dostupným způsobem – například zasláním e-mailu, dopisu, telefonicky. Záznamy příslušné osoby a informace o jejích nákupech budou námi ručně ze systému vymazány.
  6. Zpracování osobních údajů je prováděno Pavlou Čepelíkovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel programové platformy e-shopu,  Roman Pěch PowerNET, Marie Majerové 929, 273 09, Kladno 7, Česká republika, www.poweroff.cz;
    • Dopravce Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1;
    • Účetní Zdeňka Buchtová, Bellušova 1847, 155 00 Praha 5 - Stodůlky;
    • Během kontrol státních úřadů mohou data zpracovávat i Finanční úřad a Česká obchodní inspekce.
  7. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
  8. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: info@sperkove-kameny.cz.
  9. Naše oprávněné zájmy k zpracování osobních údajů jsou zejména tyto: rozvoj obchodní činnosti spojený s nabídkou našich služeb a zboží.
  10. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sperkove-kameny.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik tykající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  11. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.